Webshop

Etsy-webshop

Wij verkopen onze sieraden via onze Etsy-webshop. U kunt foto's bekijken van onze volledige collectie en het sieraad van uw keuze bestellen. Vervolgens kunt u afrekenen in de vertrouwde, goed beveiligde website van Etsy. U kunt betalen met iDEAL, creditcard of PayPal.


Let op: Etsy is een internationaal verkoopplatform. Mogelijk verschijnt de Engelstalige website op uw scherm. In de instellingen kunt u kiezen voor de Nederlandse taal en prijzen in Euro’s.

 

Voordelig zilveren collier

Bij aanschaf van een hanger krijgt u van ons een koord met sluiting cadeau. Geeft u de voorkeur aan een echt zilveren collier, dan kunt u dit voordelig meebestellen. U kunt de gewenste maat aangeven in het keuzemenu.

 

Verzending

Onze sieraden worden goed verpakt per brievenbuspost bij u afgeleverd. Bij verzending ontvangt u van ons het Track&Trace-nummer, zodat u het pakketje kunt volgen. U kunt ook een afspraak met ons maken om de sieraden in ons atelier in Almere af te halen.

 

Maatwerk

Wilt u dat wij voor u een sieraad ontwerpen en uitvoeren? Of wilt u een sieraad uit ons portfolio laten aanpassen aan uw persoonlijke wensen? Neem dan gerust contact met ons op, per telefoon (06 - 30 481 081) of e-mail (sieraden@gijzenedelsmeden.nl). We bespreken graag de mogelijkheden met u. Reparaties voeren wij alleen uit op sieraden die wij zelf gemaakt hebben.Selectie uit de Actuele Collectie